Hey drukke ondernemer!

Heb jij hulp nodig bij het beheren en ordenen van je inbox, het structureren en bijhouden van je agenda, het verwerken van facturen en meer? Dan kan ik je helpen!

Wie ben ik?

Ik ben Marjanka Dinnissen, een vrolijke en betrouwbare virtual assistant. Mijn werkzaamheden verricht ik (voornamelijk) vanuit ons huis, in Wijchen. Daarnaast ben ik ook iedere week een aantal uur werkzaam op kantoor.

Als vrouw en trotse moeder van een zoon en een tweeling (dochters) vind ik gezelligheid erg belangrijk. Ik ben dan ook een echte theeleut, het liefst in combinatie met pure chocolade ;).

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als virtual assistant ondersteun ik drukke ondernemers bij allerlei verschillende zaken op het gebied van administratie en organisatie. Dit kan zowel op afstand als op locatie gebeuren. Een nauwe samenwerking vind ik in ieder geval erg belangrijk. Als assistent stem ik graag af met welke werkzaamheden ik mijn klanten van dienst kan zijn. Zo neem ik de gewenste taken uit handen en zorg ik voor rust en orde.

Mijn diensten

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het bijhouden van de administratie, zoals het inboeken/verwerken van facturen en data invoer. Niets is zo vervelend als rondzwervende bonnetjes of facturen die te laat betaald worden. Ik zorg ervoor dat aan het eind van een periode de boekhouder snel de informatie kan vinden die nodig is.

Bij al mijn werkzaamheden zijn structuur en communicatie erg belangrijk. Daarbij hoort natuurlijk ook telefonisch contact, emailafhandeling en agendabeheer.
Wil je een marktonderzoek uit laten voeren en zoek je iemand die de dataverzameling en overige voorbereidende werkzaamheden op zich kan nemen? Of heb je ondersteuning nodig bij evenementenorganisatie, zoals het zoeken van een locatie? Dan sta ik voor je klaar!

Ben je benieuwd waarmee ik jou kan helpen en wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op of connect op LinkedIn.

Mijn netwerk

Door de jaren heen heb ik mijn professionele netwerk steeds verder uitgebreid en zijn er mensen met de meest afwisselende kwaliteiten als connectie bijgekomen. Dankzij deze waardevolle connecties kan ik mijn klanten op veel vlakken verder helpen, ook als het buiten mijn specialisme valt. In dit soort gevallen zoek ik een andere professional in mijn netwerk.

Neem direct contact op!

Wil je met mij samenwerken en ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Stuur me dan vrijblijvend een mail of stuur mij een bericht via onderstaand contactformulier.

Ik kom graag met je in contact!

LinkedIn